avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua! Daca exista Titlu de proprietate si Proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua! Daca exista Titlu de proprietate si Proces verbal ...

Buna Ziua!
Daca exista Titlu de proprietate si Proces verbal de punere in posesie din anul 1993,dar niciodata nu am intrat efectiv in posesia unei parcele de teren din totalul suprafetei ,ce pot face.Daca terenul a fost folosit de altcineva?Ma pot deplasa singur sa masor acum parcele si sa o folosesc?
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 12:39, 23 August 2022
Buna ziua.Sigur ca puteti.Este proprietatea dvs.detinuta prin acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare titlu de proprietate SimonaTh SimonaTh Buna ziua, As dori sa stiu daca dupa 20 de ani se poate anula un titlu de proprietate si procesul verbal de punere in posesie. Doresc sa stiu aceasta ... (vezi toată discuția)
Intabulare Aelrih Aelrih In anul 2008 un cetatean a fost pus in posesie cu doua suprafete de teren amplasate in doua locuri diferite . Au fost facute masuratori si marcari. Anul ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren cristinel7 cristinel7 Am angajat o firma pentru intabularea unui teren , din masuratori a reiesit o suprafata mai mica , am chemat comisia de fond funciar din localitate si ma pus ... (vezi toată discuția)