avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa aflu eu cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa aflu eu cu sotul santem ...

Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa aflu eu cu sotul santem propietari la casa dar sotul pe partea mea de casa are dreptul de uzufruct viager..Eu si sotul avem copii din alta relatie ,impreuna nu avem .Asi dori sa stiu daca eu decedez partea mea din casa i revine baiatului meu sau i ramane la sotul meu.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:30, 23 August 2022
La decesul dvs vor mosteni si sotul si baiatul. Amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am Angi Bardi Angi Bardi Buna ma numesc Angelica sant căsătorită .Soțul are un băiat din prima căsătorie și stau la el.In contractul de casă soțul are jumate si sora lui are ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns concret la acest subiect dodorel62 dodorel62 Am fost casatorit si acum am divortat,iar in urma castoriei a rezulta un baiat care acum are 18 ani. Inainte de a deceda parintii mei atat mie cat si fostei ... (vezi toată discuția)
Despre divort Angi Bardi Angi Bardi Buna ma numesc Angelica sant căsătorită de doi ani si am stat in concubinaj opt ani.Asi dori sa intentez divorț pe motiv ca soțul bea si devine agresiv ... (vezi toată discuția)