avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Despre divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Despre divort

Buna ma numesc Angelica sant căsătorită de doi ani si am stat in concubinaj opt ani.Asi dori sa intentez divorț pe motiv ca soțul bea si devine agresiv .Eu am un copil din alta relație .Asi dori sa aflu dacă pot cere sa împărțim lucrurile ce le am luat împreuna ca eu lucru si am băgat bani in casa unde locuiesc care este al soțului .Si a-și mai dori sa stiu dacă pot părăsi domiciliu înainte de a divorta
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 22:01, 19 Iunie 2018
Puteți pleca liniștită și da, aveți un drept de creanță asupra îmbunătățirilor aduse imobilului, puteți cere și partajarea bunurilor mobile achiziționate de amândoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc angelica asi dori sa aflu eu cu sotul santem ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa aflu eu cu sotul santem propietari la casa dar sotul pe partea mea de casa are dreptul de uzufruct viager..Eu si sotul ... (vezi toată discuția)
Info personal - pensie de intretinere ex-sot dupa divort stanescuvion stanescuvion Buna Ziua, Va explic in mare care este situatia pentru ca, efectiv nu stiu cum sa ies din impas. Sant casatorit de 33 de ani, stau in gospodaria sotiei. Cat ... (vezi toată discuția)
Părăsire de domiciliu cu doi copii minori de 10 ani și 7 ani Paulachirita@1gmail.com Paulachirita@1gmail.com Ma poate baga soțul la părăsire de domiciliu dacă plec cu ambi copii la părinți fără ai aduce la cunoștință e agresiv verbal, bea, nu are servici ... (vezi toată discuția)