avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Bună ziua, doresc să infiintez un SRL cu activitate ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Bună ziua, doresc să infiintez un SRL cu activitate de consultanta ...

Bună ziua,
doresc să infiintez un SRL cu activitate de consultanta in inginerie.
Întrebarea mea este unde este mai oportun să-i infiintez sediul social, respectiv intr-un apartament dintr-o zonă rurală defavorizată sau in mediul urban?
mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Roxanna 94 , utilizator 08:09, 25 August 2022
Dupa parerea mea conteaza unde va vine mai usor dvs. sa va deplasati la clienti. Se pare ca majoritatea clientilor ii veti avea in mediu urban.
În regulă. Impozitul pe spațiu cred că diferă mult.
Sunt avantaje si dezavantaje. Dvs. decideti raportul intre avantaje si dezavantaje.
Diferenta de impozit se compenseaza cu cheltuielile de transport (combustibil, intretinere masina, etc.), dar si de pretul lucrarii/ consultantei.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Srl sau srl-d anamaria88 anamaria88 Ce este mai avantajos pentru Activitati de spectacole, culturale si recreative? Srl sau Srl-D?Si de Srl cat si de Srl-D se pot obtine si fonduri nerambursabile ... (vezi toată discuția)