avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am castigat un proces cu institutia unde lucrez inca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am castigat un proces cu institutia unde lucrez inca din luna ...

Am castigat un proces cu institutia unde lucrez inca din luna aprilie 2022. Cativa dintre noi am fost reprezentati in instanta de Sindicatul unde suntem afiliati. Normal ar fi fost ca in termen de o luna sa devina definitiva si sa se puna in aplicare. Am solicitat sa ne dea hotararea ca sa mergem la un executor, insa nu stiu din ce motive ne duce cu vorba. Dosarul are numarul 7413/2/2020. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 12 Octombrie 2022
Buna ziua, in primul rand trebuie sa vedeti daca hotararea a fost redactata, apoi daca a fost comunicata, termenul de 30 zile curge de la comunicare., abia apoi puteti legaliza hotararea pentru a o pune in executare silita.
Inteleg ca daca hotararea nu a fost comunicata si poate ca nici nu se vrea a fi comunicata, e ca si cum procesul in instanta a fost degeaba. Exista un termen legal de obligativitate a comunicarii? Va multumesc mult.
Cum i-ati solicitat sa va dea hotararea?
Am fost reprezentata de sindicat. Multumesc
daca ati fost parte in proces , atunci o puteti solicita de la instanta de fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
In cat timp se face pronuntarea actului dupa un proces? daniela andor daniela andor buna!am avut un proces cu custodia copilului,am castigat procesul si vreau sa ma ajutati sa imi spuneti in cat timp dupa incheierea procesului voi primi ... (vezi toată discuția)
Trimitere solutie proces uti1 uti1 Buna ziua, In 28.01.2015 s-a hotarat solutia pentru procesul civil in care sunt parat dar nici pana acum nu am primit nimic legat de acest proces (solutia). ... (vezi toată discuția)