avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!îmi puteti spune daca s-ar pronunțat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!îmi puteti spune daca s-ar pronunțat Înaltă Curte ...

Buna ziua!îmi puteti spune daca s-ar pronunțat Înaltă Curte privind ordonanța din 25:05:2022 privind prescriptia?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 15:34, 26 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
OUG nr. 71 din 30 mai 2022 este valabila pana la stabilirea contrariului. Banuiesc ca juristii guvernului au stiut bine ce fac, deci nu cred ca ordonanta va pica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi salariale adudu adudu buna ziua in urma unei sentinte civile pronuntata de tribunal in luna octombrie 2010, o institutie publica este obligata sa plateasca unui salariat (personal ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale restante somnu2000 somnu2000 Buna ziua, Mi-am incheiat raporturile de munca de 1 luna de zile cu Directia Sanitar-veterinara Prahova. Aceasta directie este una apartinand statului ... (vezi toată discuția)
Punctul 26 din ordonanța nr.1/2022 se aplică la 90 de zile ... Legendarul11 Legendarul11 Punctul 26 din ordonanța nr.1/2022 se aplică la 90 de zile de la publicarea în monitorul oficial? (vezi toată discuția)