Salutari. Va rog ajutati-ma sa înțeleg ce posibilități am sa scap de deranj. Am o casa la curte. Unul dintre vecini are obiceiul sa pună muzica tare la el în curte de răsună în casa la mine. Am apelat la politia comunitara asta în timpul zilei, dar acesta nu a făcut mare lucru, a venit, a surprins și el muzica, a avut o mica discuție cu vecinul, i-a zis în șoaptă sa termine ca altfel ii da amenda, dar a vorbit foarte foarte ferm sa nu ne apropiem altfel ne da noua amenda, ca să nu auzim ce vorbește cu vecinul, iar noua ne-a spus ca i-a dat amenda 100 de lei. După am mers la primărie sa mai vorbim cu el și pe alta problema, și a spus ca o sa ii dea amendă. De fapt nu i-a dat nici o amendă. Acum pe seara vecinul iar a pus muzica, normal ca dacă nu pățește nimic omul se distrează. Am sunat la politia din comuna, politia reala, nu la comunitara, dar la cele 2 numere de telefon pe care le-am găsit nu răspunde nimeni, suni și degeaba. Dacă sun la 112 o sa fiu eu amendat pt ca nu este o urgență.
Întrebarea mea este eu ce varianta am ca să trăiesc în liniște?
Menționez ca nu e genul de vecin cu care sa poți avea o conversație, sunt genul care trăiesc din ajutoare sociale, si cheltuiesc banii pe bautura.
Ii puteti reclama la politie.Daca politia nu ia masuri,puteti sa sunati si la 112.Se deplaseaza la adresa atunci cand politia teritoriala nu isi face meseria.
Daca suni la 112
LISA2000
Intr-o noapte am sunat la 112 , dupa ce am fost la vecin de doua ori si odata l-am sunat sa-l rog sa opreasca muzica care mergea inca la maxim la ora 5.30 ... (vezi toată discuția)