avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, dețin un teren într-o comună zona ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, dețin un teren într-o comună zona rezidențială.Doresc ...

Buna ziua, dețin un teren într-o comună zona rezidențială.Doresc sa construiesc un spațiu comercial la parter(destinație alimentație publică) și la etaj spațiu locativ. Vecinul din stânga are un magazin mixt,iar în fața terenului este o grădiniță și școala gimnazială.Îmi trebuie acord de la vecini pentru a putea funcționa sau nu?! Daca am nevoie de acordul vecinilor pentru a funcționa, trebuie doar acordul vecinilor care se învecinează cu limita terenului? sau și celorlalți pe o distanță minimă de 2-3 case pe orizontală?! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: strazi1 , utilizator 14:02, 24 August 2022
Va trebuie pentru obtinerea autorizatiei de construire acordul notarial al vecinilor cu care va invecinati perimetral.
Deci doar cei ce se învecinează cu mine prin teren?

latka a scris:

Va trebuie pentru obtinerea autorizatiei de construire acordul notarial al vecinilor cu care va invecinati perimetral.

Da, dupa cum v-am precizat anterior.
V-am scris in privat! Mulțumesc!

latka a scris:

Da, dupa cum v-am precizat anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie, din spatiu comercial in gradinita 2nuci 2nuci buna ziua am construit un imobil cu un regim de inaltime d+p+2. in PAC demisolul si parterul fiind declarate \\\"spatiu comercial\\\". Acum la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Acord functionare local alimentatie publica jordella jordella Buna seara, Doresc sa va pun doua intrebari: 1 - O firma care desfasoara activitate de alimentatie publica-comercializeaza si bauturi alcoolice- intr-un ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial parter bloc - functionare non stop fara acordul vecinilor radubogdan24 radubogdan24 Buna ziua, Va deranjez cu 2 intrebari legate de problema spatiilor comerciale de la parterul blocurilor si functionarea acestora in raport cu persoanele cu ... (vezi toată discuția)