avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul unei proceduri de executare silita la care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul unei proceduri de executare silita la care expertul ...

In cazul unei proceduri de executare silita la care expertul topograf care a facut masuratorile si ridicarea topografica in timpul procesului acuma nu vrea sa participe la executarea silita pentru a indica reperele gipis prin care s-a facut grantuirea scriptica si nici nu vrea sa puna la dispozitie reperele acestor coordonate. Ce se poate face cui trebuie sa ne adrsam. Va multumim


Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:41, 24 August 2022
Buna ziua,

Nu am mai întâlnit aceasta situație pana acum. In mod normal executarea silită se efectuează conform hotararii judecătorești, nefiind nevoie de o a doua expertiza, când in discutie sunt bunuri imobiliare. Totuși, dacă se impune efectuarea unei expertize, dl executor poate desemna un expert sau se poate solicita instanței de judecată lămurirea dispozitivului hotararii pentru a lămuri expertiza efectuată, as merge sincer pe a doua varianta. Vorbiți și cu dl. executor.

Cu stima,
Av. Jasmine Oancea
Expertul topograf si-a indeplinit sarcina prin depunerea raportului de expertiza la dosarul cauzei si acceptarea platii onorariului de expert de catre instanta. nu are obligatia sa participe efectiv la executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare in anul ... Cristi48 Cristi48 Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati cu o intrebare In anul 2015 am incetat plata unei rate la Banca,din cauza lipsei financiare Astazi am primit un plic cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma unui proces civil, avand ca obiect partaj ... rusu_florin rusu_florin Buna ziua! In urma unui proces civil, avand ca obiect partaj judiciar, am de primit o sulta pe care insa nu am primit-o nici acum, dupa 5 luni de la ... (vezi toată discuția)
Îngreunare executare silită sergiucsi sergiucsi Buna ziua! Suntem un grup de angajați ai unei instituții publice care am eliberați din funcție in mod nelegal, am acționat in judecată instituția ... (vezi toată discuția)