avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In urma unui proces civil, avand ca obiect ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In urma unui proces civil, avand ca obiect partaj ...

Buna ziua! In urma unui proces civil, avand ca obiect partaj judiciar, am de primit o sulta pe care insa nu am primit-o nici acum, dupa 5 luni de la comunicare. Ce demersuri ar trebui sa fac pentru a executa silit sa achite respectiva sulta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Sa formulati o cerere de executare silita. Aceasta se depune la executorul judecatoresc si executorul va proceda la efectuarea demersurilor de executare silita.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită bobita111 bobita111 Executare silită Bună seara! Ca să investesc o hotărâre judecătorească definitivă ( legalizată) cu formulă executorie, cum trebuie să procedez? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ... marius68marius marius68marius Buna ziua, ce actiune pot intreprinde impotriva unui executor ce a formulat o executare silita, avand in vedere ca mi-a fost comunicata doar incheierea de ... (vezi toată discuția)
Îngreunare executare silită sergiucsi sergiucsi Buna ziua! Suntem un grup de angajați ai unei instituții publice care am eliberați din funcție in mod nelegal, am acționat in judecată instituția ... (vezi toată discuția)