avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... La preschimbarea permisului auto e necesare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

La preschimbarea permisului auto e necesare prezentarea vreunui ...

La preschimbarea permisului auto e necesare prezentarea vreunui act de la medicul de familie?
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 09:58, 24 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie facuta fisa medicala intr-o clinica specializata, de la medicul de familie luati adeverinta de boli cronice, fara ea nu va face fisa medicala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto, vizita medicala Bogdan62 Bogdan62 urmeaza sa-mi expire permisul auto,in luna august;vreau sa-l preschimb zilele acestea ,este obligatorie vizita medicala? (vezi toată discuția)
Schimbare permis conducere bună ziua, urmează să îmi schimb ... mymy10 mymy10 Schimbare permis conducere Bună ziua, Urmează să îmi schimb domiciliul în alt județ deci și buletinul. Aș dori să îmi spuneți, vă rog, când va ... (vezi toată discuția)
Angajare Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua! Am un domn care a venit la angajare , am primit documentele necesare, dar am o mică problema! Pe adeverința domnului de la medicul de familie ... (vezi toată discuția)