avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu in banca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu in banca

O nelamurire am legata de plata salariilor prin banca. Este obligat angajatorul sa vireze salariul la banca preferata de angajat? Este mult mai simplu pentru o firma sa faca un singur borderou la o singura banca. Legea nu este foarte clara aici si nici in contractul de munca nu este referire la banca cu care lucreaza firma.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 24 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
vedeti acest articol
www.avocatnet.ro/articol_442...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se vira pensie minor in intretinere valentinaman valentinaman Buna seara, am o situatie foarte neplacuta si as vrea sa ma ajute cineva cu o solutie. Eu platesc pensie alimentara si am si doua popriri, pana acum ... (vezi toată discuția)
Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)
Companie privata-ma obliga la angajare sa aleg pentru plata salariului ... larahau larahau Companie privata-ma obliga la angajare sa aleg pentru plata salariului una din cele doua banci cu care ei lucreaza. Banca cu care lucrez eu nu se regaseste ... (vezi toată discuția)