avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Am primit o adeverinta cu bruturile de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Am primit o adeverinta cu bruturile de la angajator ...

Bună ziua, Am primit o adeverinta cu bruturile de la angajator care era format din salar timp lucrat, sporuri, prime, etc , iar din valoarea totala mi sau scăzut retineri și penalități și au zis ca acela este brutul.Eu am contestat deoarece brutul este o suma de salar timp lucrat, sporuri, prime , indice etc și nu trebuia să-mi scadă retineri și penalizări. Menționez ca adeverinta este necesara la casa de pensii. Vă rog să-mi comunicați conform Codului fiscal art. 76 avea voie sa scadă retineri și penalități pentru a obține brutul sau nu. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: sasviorel , utilizator 19:53, 24 August 2022
Salariul brut nu cuprinde nicio retinere.
Va mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aveverinta venit / garantie materiala - pentru imprumut la banca serbanm serbanm Buna ziua Va rog sa-mi explicati cum este corect sa intocmesc o adeverinta de venit necesara unui angajat pentru un imprumut bancar. În adeverinta se cere ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)
Salar! razvandicu razvandicu Am un cim in care scrie ca salarul brut e 2000 ron din care 50% spor de santier!E corect intocmit cim?Din cite stiu eu sporul de 50% este din salarul brut nu ... (vezi toată discuția)