Am o problemă cu proprietarul de la apartamentul de sub apartamentul meu
1-Conform disp L nr 196/2018 reprezentantul legal al asociatie ide proprietari este presedintele de asociatie care este factor decizional
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta executionala
In cazul situatiilor care implica starea tehnica a partii comune de constructii si de instalatii din condominiu sesizarile se adresaza asociatiei de proprietari respectiv presedintelui de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masuri in consecinta
2-Am o problemă cu proprietarul de la apartamentul de sub apartamentul meu
Daca defectiunea este la nivelul inferior apartamentului dv ce probleme aveti dv?
3-Conform disp L nr 196/2018 proprietarul este obligat sa asigure accesul reprezentantului asociatiei de proprietari pentru interventii la partea comuna de constructii si de instalatii
Atat timp cat defectiunea este la vecin ,cine va ameninta cu datul in judecata?
4-Sesizati oficial presedintele de asociatie despre problema,solicitati numar inregistrare sau semnatura de preluare sesizare
5-Daca nu puteti solutiona amiabil la nivelul imobilului de locuit in comun,sesizati oficial serviciul de sprijinire si indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala
Succes !
~ final discuție ~