avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua Am mai multe acțiuni la Dacia Pitești puse ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua Am mai multe acțiuni la Dacia Pitești puse din anii ...

Buna ziua
Am mai multe acțiuni la Dacia Pitești puse din anii 90 ! Nu am luat niciodată dividente aau bani , pentru ca nu am fost înștiințat și sa fiu mai sincer chiar uitasem de ele acum , ce am auzit de la banca BRD ca , mi ar da doar pe ultimii 3 ani vreo 5 milioane vechi ca restul sau prescris ( e vorba de vreo 25 de ani sau mai bine !
Credeți ca pot face ceva dacă imi iau un avocat ? Chiar așa se pierd niște acțiuni fără sa faci nimic nici Înștiințare nici măcar sa pună in cont adică sa mărească acțiunea dacă nu iei nimic săi dea valoare mai mare nu ?
Va rog dacă puteți să-mi dați informații ! Va mulțumesc
Buna ziua, in privinta creantelor (dividende), BRD are dreptate, numai pe ultimii 3 ani puteti pretinde plata.
Pai de ce dați o explicație chiar așa dacă ei nu te informează sau dus banii pentru ei ? Imaginativă citi de al de mine sunt și nu au fost informați .,, atunci toți acei bani unde merg , doar in folosul lor și asta e și interesul !
Sa fiu sincer nu cred ca cu un avocat nu pot face nimic doar asta vreau de la domniile voastre sa mi Spune-ți dacă am șanse referitor legilor in vigoare !

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in privinta creantelor (dividende), BRD are dreptate, numai pe ultimii 3 ani puteti pretinde plata.

Cred ca dvs. vreti sa vi se spuna ca aveti sanse, nu daca aveti sanse. Institutia prescriptiei va obliga sa cereti plata creantelor intr-un termen de 3 ani de la momentul nasterii dreptului dvs. de a le cere. Chiar dvs. ati spus ca ati uitat de acele actiuni, stimate domn, uitarea se plateste, nu e cauza de inlaturare a raspunderii dvs. pentru neglijenta de atatia ani.
Oricum îți mulțumesc pt efortul depus și deasemenea pt, informațiile care mi le ați transmis , știu ca am greșit dar ei de ce greșesc și nu anunța nici in continuare ,,, pe baza contractului încheiat au rubrica de obligațiuni și îndatoriri in care au dreptul și obligația de a te informa cu privire la dividendele ce vi se cuvin dar … oricum am înțeles ideea și va mulțumesc pt efortul depus

Madalina Pascu a scris:

Cred ca dvs. vreti sa vi se spuna ca aveti sanse, nu daca aveti sanse. Institutia prescriptiei va obliga sa cereti plata creantelor intr-un termen de 3 ani de la momentul nasterii dreptului dvs. de a le cere. Chiar dvs. ati spus ca ati uitat de acele actiuni, stimate domn, uitarea se plateste, nu e cauza de inlaturare a raspunderii dvs. pentru neglijenta de atatia ani.

Nu se poate din pacate ca e injust pt dvs poate dar dura lex sed lex asa spunea.unii acum vreo 2000 de ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia pitesti man marius man marius Am un numar de 890 de actiuni la dacia pitesti din 1998 si nu am luat dividende dupa ele. As vrea sa stiu daca le pot recupera dividendele, ce valoare au si ... (vezi toată discuția)
Actiuni dividende petru-74 petru-74 buna ziua am si eu trei cupoane de actiuni a cate 900 de actiuni cuponul la dacia pitesti nu am mai primit dividente de prin ani96-97.ce se poate face in cum ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar marian010186 marian010186 Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o intrebare sigura si intemeiata,am un certificat de actionar al tatalui meu in care este specificat ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)