avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, mama a trei copii, unul nascut in Romania, ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, mama a trei copii, unul nascut in Romania, ceilalti ...

Buna ziua,,mama a trei copii, unul nascut in Romania, ceilalti doi in Italia pot beneficia de cei doi ani de copil pt.pensie?Multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatie pentru copil nascut in italia vlad89 vlad89 Buna ziua. Ma numesc Vlad si am o fetita in varsta de 4 ani nascuta in Italia.De aproape 2 ani am revenit permanent in Romania si am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Asistenta sociala Lolik Lolik Buna ziua . Din relatia de concubinaj a fiului meu a avut doi copii . Ea a plecat de acasa cu copii si nu mai stie nimic de ei . Ce poate face pentru a lua ... (vezi toată discuția)
Alocatia copilului meu clamparustefan clamparustefan buna ziua am si eu o intrebare ,am o fetita nascuta in italia nu am beneficiat de nici o alocatie in italia si acum am depus actele pt alocatie in romania ... (vezi toată discuția)