avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Dacă am poprire pe conturi în valoare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Dacă am poprire pe conturi în valoare de 4082 lei, ...

Buna ziua,
Dacă am poprire pe conturi în valoare de 4082 lei, se poate executa silit și locul de veci?
Menționez ca pe chitanțe figurez ca fiind concesionar (nu am contractul acum sa ma pot uita).
Va mulțumesc mult pentru eventualele răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: violeta1896 , utilizator 12:30, 25 August 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu, daca locul de veci va este doar concesionat si nu sunteti proprietar, nu vi se poate executa silit.
Multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită loc de veci Annastefania Annastefania Bună ziua. Dacă am o poprire pe cont se poate executa silit și locul de la cimitir? (vezi toată discuția)
Loc de veci sau concesionat gpadurariu gpadurariu In 1991 am achitionat de la primarie un loc de veci in Cimitirul central Bacau si am realizat o constructie au 3 cripte. Pe chitanta este mentionat loc de ... (vezi toată discuția)
Concesionare loc veci ALEXANDRU_2 ALEXANDRU_2 Detin un loc veci in cimitirul Tg. Jiu pe baza unui act de succesiune dupa moartea tatalui mau care a cumparat acest loc in anul 1945 ( am chitanta de ... (vezi toată discuția)