avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara daca in dispozitivul unei hotarari ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara daca in dispozitivul unei hotarari judecatoresti ...

Buna seara .daca in dispozitivul unei hotarari judecatoresti instanta constata nulitatea absoluta partiala a doua titluri de proprietate si emiterea unui nou titlu,iar apoi stabileste obligatiile de a face ,mai concret de ridicarea a doua garduri conform punctelor stabilite prin raportul de expertiza.Ce doresc sa intreb este ca modificarile s-au produs cam tarziu de catre prefectura adica la aproape noua ani de la pronuntarea hotararii.acum doresc sa execut obligatiile ,cererea de incuvintare a executarii silite a fost admisa deoarece eu consider ca la momentul emiterii titlului de proprietate obligatia a devenit exigibila deoarece anterior nu puteam dovedi ca sunt titularul dreptului de proprietate.in momentul actual detin titlu de proprietate ,certificatul de mostenitor hotararea judecatoreasca si de curand am depus la ancpi cererea de inscriere.Pot avea o problema legata de prescriptie invocata in cadrul unei contestatii la executare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua vreau sa intreb daca am o sentinta civila prin care ... petre_marian petre_marian Buna ziua vreau sa intreb daca am o sentinta civila prin care sa dispus doua obligatii de a face contra a doi debitori si anularea partiala a titlurilor de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate asupra terenului daxela daxela In anul 1992 unei societati comerciale (soc.pe actiuni) i se elibereaza titlul de proprietate asupra unui teren situat intr-o comuna(titlu eliberat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.daca in cuprinsul dispozitivului unei hotarari judecatoresti ... petre_marian petre_marian Buna ziua.Daca in cuprinsul dispozitivului unei hotarari judecatoresti este constatata nulitatea absoluta partiala a unui titlu de proprietate inscris in ... (vezi toată discuția)