avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Daca in cuprinsul dispozitivului unei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Daca in cuprinsul dispozitivului unei hotarari judecatoresti ...

Buna ziua.Daca in cuprinsul dispozitivului unei hotarari judecatoresti este constatata nulitatea absoluta partiala a unui titlu de proprietate inscris in cartea funciara.iar eu am depus cererea de inscriere a noului titlu ,in prezent astept raspuns de la ancpi ,vreau sa intreb daca tot eu care nu sunt titular al dreptului trebuie sa depun cererea de inscriere pentru rectificarea titlului de proprietate cel mai probabil in calitate de parte interesata

Alte discuții în legătură

Se poate dispune radierea dreptului de proprietate inscris in cartea funciara pe baza unui act valabil? kinga10 kinga10 Instanta de judecata a dispus radierea dreptului de proprietate din cartea funciara inscrisa pe baza unui contract de vanzare cumparare. Aceasi instanta a ... (vezi toată discuția)
Anulare inscrieri cf Luciana21 Luciana21 Va rog sa imi spuneti cum pot formula actiunea pentru radierea sau anularea inscrierilor din CF? Este vorba de o actiune in rectifcare sau radiere avand in ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca in dispozitivul unei hotarari judecatoresti ... petre_marian petre_marian Buna seara .daca in dispozitivul unei hotarari judecatoresti instanta constata nulitatea absoluta partiala a doua titluri de proprietate si emiterea unui nou ... (vezi toată discuția)