avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avocat specializat pe succesiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avocat specializat pe succesiuni

Buna ziua.
Au decedat ambii parinti.
Suntem 3 copii.
Un frate este decedat, iar sira plecata afara de ani buni fara a tine legatura cu ea.
Am facut cerere acceptare succesiune, dar nu s a prezentat nimeni.
A trecut 11 luni
Vreau sa accesez un avocat din Galati specializat pe aceasta ramura. Multumesc.
Buna ziua, dezbaterea succesiunii in mod normal este notariala. La instanta aveti nevoie de avocat in situatia in care dezbaterea notariala esueaza. Pentru ce va trebuie avocat?
Orice avocat care lucreaza in domeniul dreptului civil este are mai multa sau mai putina experiență si in succesiuni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte mostenire mimi28 mimi28 Buna am o intrebare legata de actele ce imi trebuiesc pentru dezbaterea mostenirii 1 parinti mei sant decedati mama 21 ani tata de 15ani noi am fost 3 ... (vezi toată discuția)
Am ambii părinți și fratele decedați. cum intru în posesia apartamentului moștenit? danielza danielza Avand ambii parinti decedati si fratele de asemenea cum intru in posesia apartamentului mostenit? Va multumesc (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune dupa ambii parinti michelle2011 michelle2011 Buna ziua! Parintii mei au decedat, lasand in urma un apartament in care locuiesc eu acum. Fiecare a avut cate o casatorie anterioara, cu cate 2 copii din ... (vezi toată discuția)