avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stabilirea domiciliului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stabilirea domiciliului

Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu actele de stabilire a domiciliului... In curând îmi va expira CI.... Locuința în care aveam domiciliul stabil (acolo locuiam de 30 de ani) este ocupată de alți moștenitori ai proprietarului care este in acte(proprietarul decedat,în speță bunicul meu). Întrebarea este: pot să îmi fac CI pe aceeași adresă, ținând cont,că cel ce locuiește acum la adresa respectiva are aceleași drepturi că și mine la acea locuința și nu s-a făcut nici succesiune până în prezent...
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:29, 27 August 2022
Nu. Nici nu locuiti si nici nu are cine sa va ia in acel spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
Buletin provizoriu reinnoit anual, riscuri. cezaros cezaros Buna ziua. Am dreptul sa locuiesc intr-o locuinta a parintilor decedati fara sa fac succesiunea? Sunt unicul mostenitor. Intrebarea este daca nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate AdrianEV AdrianEV Salutare, am o problemă: CI îmi va expira în curând și ar trebui să-mi fac altul. Locuiesc în Cluj, dar nu am un domiciliu stabil. Din ce am citit la ... (vezi toată discuția)