avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am și eu o întrebare este normal sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am și eu o întrebare este normal sa stropești la ...

Buna ziua
Am și eu o întrebare este normal sa stropești la poarta pe domeniul public cu erbicid (total)
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:47, 28 August 2022
Depinde peste ce. Daca pusese ceva primaria si persoana a dat cu total, putem vb si de distrugere. Altfel, nu sunt consecinte.

Nu era nimic pus de primărie dar au murit animalele unui cetățean care era in trecere pe drum
Au mâncat din treacăt de la poarta cu pricina
Cine raspunde de acele animale nevinovate
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2022
gi-jane2, moderator
Trebuia sa ziceti de la inceput, faptul in sine cavq pus total, nu are consecinte. Ca au murit animale...e altceva. Cetateanul vavtrebui sa il dea in judecata sa ii ceara daune materiale/ morale.
Trebuie insa sa probeze. Personal, nu cred ca au murit din cauza totalului
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 August 2022
gi-jane2, moderator

E probat de medicul veterinar ca au murit de la total
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2022
gi-jane2, moderator
Pt a raspunde, se apasa pe raspunde, nu pe citeaza.
Sa il dea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale otravite- indrumare Ciory Ciory problema mea este uematoarea: Acum cateva zile, am lasat din gresala niste animale libere, care au intrat pe terenul unui cetatean, teren ce era otravit cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma ... Adrian iva Adrian iva Bună ziua ! Dețin un teren pe care l-am ierbicidat in urma cu aproximativ 10 -12 zile cu ierbicid total pentru curățarea buruienilor se învecinează cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! testamentul sora bunicii mele mi-a lăsat mie și ... Ella.T Ella.T TESTAMENT Sora Bunicii mele mi-a lăsat mie și mamei mele Testament zicând că după moartea ei va reveni nouă totul . Întrebarea mea este: Dacă sunt ... (vezi toată discuția)