avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... venituri din chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

venituri din chirii

va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Am un apartament inchiriat unei persoane din 1 aug 2009 pana in 1 aug 2010. anul trecut am completat formularul la adm financiara insa acum nu mai stiu, trebuie sa mai completez vreun formular pentru anul 2010 la Adm financiara? Sunt ingrijorata pentru ca sunt in strainatate si nu vin in tara pana la vara iar in tara nu am pe nimeni. Nu exista posibilitatea sa se depuna online aceste formulare iar plata sa se faca din cont? Am inteles ca penalizarile sunt destul de mari si nu as vrea sa am probleme...
va rog lamuriti.ma pentru ca nu stiu care sunt obligatiile mele.
Anul trecut ati depus declaratia de venit estimat pe 2009. Acum aveti termen pana pe 15 mai sa depuneti declaratia finala pe 2009 (declaratia 200) si pe cea estimativa pe 2010. Se pot trimite si prin posta cu confirmare de primire.

Plati ati facut in 2009 la termenele fixe? (septembrie, decembrie) Si acum veti avea de platit tot trimestrial, chiar daca nu depuneti declaratie noua estimativa. Plata se poate face prin virament.
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2010 - pfa psih psih Buna ziua, Luna aceasta am finalizat actele pentru infiintarea unui cabinet de psihologie, inclusiv obtinerea C.I.F. Impozitul pt. anul 2010 se plateste ... (vezi toată discuția)
Pfa nefolosit de la deschidere (2009) + tva pentru servicii prestate in afara george_a george_a Salut, Provocarea mea e ca mi-am deschis un PFA prin vara lui 2009. Dupa aceea, a trebuit sa plec in afara cu serviciul si nu m-am mai ocupat de el, nici nu ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, am o intrebare , in legatura cu depunerea formularului 312. ultima zi a fost 25 feb.L-am depus, desi, sunt intrep, individ, cu venituri ocazionale, ... (vezi toată discuția)