avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am vandut un imobil pe un teren concesionat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am vandut un imobil pe un teren concesionat ...

URGENT!!!!VA ROG AJUTATI MA URGENT.
Am vandut un imobil pe un teren dat de primarie cu titlu gratuit in 2008.Cumparatorul va trebui sa depuna cerere la primarie pt a concesiona terenul de sub imobil.
Cand trebuie depuse actele la primarie pt concesionarea terenului?Inainte de semnarea contractului de VC sau dupa semnarea contractului de VC?
VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am si eu cateva probleme. am construit co casa pe un ... izaxxx izaxxx Buna ziua!Am si eu cateva probleme. Am construit co casa pe un teren luat cu titlu gratuit in 2008.Acum am vandut casa si am facut un contract de primisiune ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)