avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am si eu cateva probleme. Am construit co ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am si eu cateva probleme. Am construit co casa pe un ...

Buna ziua!Am si eu cateva probleme.
Am construit co casa pe un teren luat cu titlu gratuit in 2008.Acum am vandut casa si am facut un contract de primisiune cu cumparatorul pana la finalizarea actelor cu term de 30 sept.
Am facut cadastru la teren si a fost depus la primarie pt aprobarea dezlipirii lot meu din totalul terenului apoi trebuir primaria sa scoata cartea funciara.Ce presupune mai exact asta si cat poate dura?Intre timp pana ies actele la tern ,pot face concomitent cadastru si intab imobilului pt a nu pierde timp?
Cea care a cumparat casa va trebui sa depuna la primarie cerere pt concesionarea terenului.Cand se depune cererea pt concesionarea terenului?Intai se face contractul de V-C si cu contractul asta se depune cererea la primarie pt concesionare sau intai se depune pt concesionare si dupa ce se aproba se face contractul final de V-C?
Va rog sa ma lamuriti si sa ma ajutati! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nane406 , utilizator 19:21, 28 August 2022
Chiar nimeni nu ma poate ajuta????Nu i nimeni pe situl asta care sa aiba experienta si sa mi raspunda si mie???? Se mai cheama si ,,avocatnet,, dar nici un avocat nu stie sa raspunda la problema mea.
Ce ar fi sa va angajati avocat sa va raspunda?! Cat tupeu sa ai sa obraznicesti niste profesionisti ca "nu-s in stare" sa stea drepti sa iti raspunda tie ! Ca vrei gratis si repede!! Si in weekend ca te grabesti!

izaxxx a scris:

Chiar nimeni nu ma poate ajuta????Nu i nimeni pe situl asta care sa aiba experienta si sa mi raspunda si mie???? Se mai cheama si ,,avocatnet,, dar nici un avocat nu stie sa raspunda la problema mea.

Ultima modificare: Duminică, 28 August 2022
nane406, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren pe statul roman 27Fyk 27Fyk Buna ziua, am cumparat o casa cu curte dar o parte din terenul din curte este pe statul român, am dorit sa intru in posesia lui sa il intabul deoarece am ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren intre primarie si o persoana fizica Marina09 Marina09 Buna seara! As dori sa stiu care sunt conditiile care trebuie indeplinite atat de vanzator cat si de cumparator pentru vanzarea unui teren de catre primarie ... (vezi toată discuția)