avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare teren intre primarie si o persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare teren intre primarie si o persoana fizica

Buna seara!
As dori sa stiu care sunt conditiile care trebuie indeplinite atat de vanzator cat si de cumparator pentru vanzarea unui teren de catre primarie catre o persoana fizica. Specific faptul ca, initial terenul mi-a fost concesionat, perioada in care eu am platit cadastrul si intabularea, in calitatea de proprietar aparand primaria.
Ulterior am facut cerere de cumparare a terenului si mi-a fost aprobata, am participat la licitatie si am castigat-o, acum urmeaza ca cei de la primarie sa pregateaca documentatia necesara pentru a finaliza vanzarea.
Ce este de facut in cazul acesta? Banuiesc ca daca voi cumpara acest teren, in toate documentele trebuie sa apar eu ca proprietar , inclusiv in cadastru pentru care am platit anterior.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marina09 , utilizator 19:44, 23 Septembrie 2012
odată ce dvs. ați câștigat licitația cu privire la v-c acelui teren, veți fi proprietar după încheierea acelui contract, intabularea în CF la Oficiul de Cadastru județean și Național.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare cumpararii unui teren NistorT NistorT Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren pentru a construi o casa si am o vaga idee ref la ce acte sa-i solicit vanzatorului: 1. cartea funciara? 2. ... (vezi toată discuția)
Proces ocupare abuziva d33a_me d33a_me Buna ziua, In 2002 am cumparat un teren printr-o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. Acesta nu a fost inregistrat in cartea funciara, nu s-a ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns vanzare teren PC15 PC15 Dupa o saptamana de la achizitionarea unei suprafete de teren, am angajat un cadastru autorizat pentru a delimita terenul conform schitei cadastrale existente, ... (vezi toată discuția)