avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit masina

Buna ziua,

Este posibil sa achit impozitul la masina la o Administratie Financiara unde nu mai figurez cu nici o proprietate? (am vandut proprietatea unde era inmatriculata masina si nu mi-am facut mutatia in buletin).
Cu multumiri,
T.Manta
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 19:34, 21 Ianuarie 2010
Daca faceti acest lucru dati dovada de mult bun simt. Sau spirit civic.
Daca figurati in continuare cu masina la adresa veche (vanduta) ar trebui sa solicitati sa va deschida un nou rol numai pt.masina.
Normal ar fi ca acest lucru sa se fi produs, dat fiind ca proprietatile sunt "imperecheate" cu CNP-ul proprietarului. Intrebati la taxele locale ale sectorului unde se afla fosta proprietate daca va au in evidenta (dupa CNP). Daca nu , inseamna ca au mutat tot rolul la gramada. Nu va asteptati la minuni. Cei de la taxe locale sunt draguti , cand vor, dar n-au prea mult timp sa gandeasca. Si daca ceva nu merge, de vina sunt dispozitiile primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu DAN 27 DAN 27 Buna ziua. Pentru o masina vanduta de mai mult timp si pentru care am depus o declaratie notariala pe proprie raspunde ca nu se mai afla in folosinta ... (vezi toată discuția)
Vanzare autovehicul freetp freetp Buna, Am o situatie mai inedita. Anul trecut mi-am schimbat domiciliul in cadrul aceluiasi judet. Masina am trecut-o rapid la taxe si impozite prin transfer ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare vehicule henriettebondar henriettebondar In vederea inmatricularii unui vehicul,in speta o remorca,cetateanul ,reprezentantul firmei X ,se prezinta la primaria locului de domiciliu/sediul firmei la ... (vezi toată discuția)