avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am si eu o intrebare,am achizitionat un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am si eu o intrebare,am achizitionat un autovehicul ...

Buna ziua,am si eu o intrebare,am achizitionat un autovehicul din germania, trebuie sa platesc rovinieta cu nr provizoriu germania ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:01, 28 August 2022
pe rovinieta se înscriu numerele de pe mașina din momentul cumpărării. exista roviniete pentru 1 luna, de ex., pentru numere provizorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie plata rovinieta pt autoturism adus din germania cu nr de tzoll valabile maarkyM maarkyM Buna ziua,am o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva in cunostinta de cauza : se plateste rovinieta la autoturisme importate din UE(Germania in cazul ... (vezi toată discuția)
Rovinieta NNorbert NNorbert Buna ziua Am cumparat o masina care are numerere rosii, intrebarea mea este ca, trebuie sa-mi cumpar rovinieta? Multumesc (vezi toată discuția)
Masina cu nr rosii e inmatriculata sau nu? marcelcj marcelcj O masina cu 0 km si nr rosii este inmatriculata sau nu?Eu zic ca da,este inmatriculata provizoriu.Dar atunci nu ar trebui ca dealer-ul sa plateasca taxa de ... (vezi toată discuția)