avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Obligatie plata rovinieta pt autoturism adus din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Obligatie plata rovinieta pt autoturism adus din Germania cu nr de tzoll valabile

Buna ziua,am o intrebare ,daca ma poate ajuta cineva in cunostinta de cauza :

se plateste rovinieta la autoturisme importate din UE(Germania in cazul meu) cu nr de tzoll(provizorii) nr rosii, de Germania in termen de valabilitate ?
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
maarkyM, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raul001 , utilizator 05:19, 22 Octombrie 2024
Pentru vehiculele care circula cu numere provizorii NU se achita rovinieta.

Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2013
Laszlo Bicsak, Alte profesii
multumesc,insa subliniez ca numerele sunt rosii de GERMANIA,chiar si in cazul asta nu se plateste rovinieta?
exista scris undeva,aceasta exceptie?in cazul in care sunt oprit de organele de control?
multumesc inca o data..
[ link extern ]
Aliniatul 6
Buna ziua,am cumparat un autovehicul din germania, pot sa circul fara rovinieta cu nr provizoriu germania?
Ultima modificare: Duminică, 28 August 2022
Budi Barna, utilizator
Salut, cum ai procedat daca ai avut nr zoll de tranzit din Germania. Ai cumparat sau nu Vignete pe Austria si Ungaria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rovinieta - obligativitate la circulatie nu numere provizorii olaru_niculae olaru_niculae Trebuie platita rovinieta la circulatia cu numere rosii(provizorii) ? Am gasit multe raspunsuri ,dar nici unul oficial(poate nu am stiut unde sa caut) ... (vezi toată discuția)
Autoturism inmatriculat germania/neinmatriculat in romania georgecostea69@gmail.com georgecostea69@gmail.com Dragii mei, problema mea este un semnal de alarma si avertizare in acelasi timp pentru toti cetatenii care intentioneaza sa achizitioneze o masina din ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de circulatie provizorie auto costin_tat costin_tat BUNA ZIUA!Am cumparat o masina adusa din Germania si a fost scos un set de numere rosii din bucuresti.Eu locuiesc in Braila.de unde pot scoate alte numere ... (vezi toată discuția)