avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa intreb daca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa intreb daca soacra a ...

Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa intreb daca soacra a murit in 6 august anu acesta,si pe cumnatii mei nu i gasesc pt suscesiune .Am inteles ca la notar nu pot deschide dar nici la tribunal nu pot deschide numai dupa un an

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc angelica am obtinut curatela pentru soacra ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua ma numesc Angelica am obtinut curatela pentru soacra mea care a fost bolnava de aizcheimer .Am avut grija de ea 11 ani ,dar nu am facut cu acte ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua o murit soacra mea si a avut doi copii .vrem sa facem ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua o murit soacra mea si a avut doi copii .Vrem sa facem suscesiunea dar cumnatul meu este plecat in Spania am inteles si nu vrea sa vina in tara nu ... (vezi toată discuția)
Curatela Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua ma numesc Bardi Angelica a-și dori sa aflu ce acte îmi trebuie sa obțin o curatela pentru soacra mea care este încadrată în handicap de gradul ... (vezi toată discuția)