avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ma numesc Angelica am obtinut curatela ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ma numesc Angelica am obtinut curatela pentru soacra ...

Buna ziua ma numesc Angelica am obtinut curatela pentru soacra mea care a fost bolnava de aizcheimer .Am avut grija de ea 11 ani ,dar nu am facut cu acte ca am grija de ea ,numai curatela am avut.Acuma soacra mea a decedat si are trei copii ,inteleg ca trebuie sa se faca suscesiunea ,si tot ce a avut ea sa se imparta la trei.Asi dori sa intreb cum sa procedez daca pe ceilati doi nu stiu unde sant .Cum ari trebui sa procedez sa rezolv cu susceciunea .Am inteles ca curatela sa anulat ca soacra mea a murit .
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:04, 22 August 2022
Ar fi trebuit să aveți tutelă nu curatelă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ma numesc angelica soacra mea a decedat acuma in 06-08-2022 ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua ma numesc Angelica soacra mea a decedat acuma in 06-08-2022 eu am am obtinut curatela.Acuma ca a decedat copii ei sant mostenitori (vezi toată discuția)
Drepturi familiale Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua mă numesc Bardi Angelica am soacra bolnava are aizcheimer am obținut curatela fata de soacra mea.Sotul meu mai are un frate care nu se ocupa de ea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma numesc angelica asi dori sa intreb daca soacra a ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua ma numesc Angelica asi dori sa intreb daca soacra a murit in 6 august anu acesta,si pe cumnatii mei nu i gasesc pt suscesiune .Am inteles ca la ... (vezi toată discuția)