avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ma numesc Angelica soacra mea a decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ma numesc Angelica soacra mea a decedat acuma in 06-08-2022 ...

Buna ziua ma numesc Angelica soacra mea a decedat acuma in 06-08-2022 eu am am obtinut curatela.Acuma ca a decedat copii ei sant mostenitori
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 00:39, 10 August 2022
Curatela cui?
Și care e întrebarea?
Am obtinut curatela asupra ei.,
Pai curatela a încetat, dat fiind decesul soacrei.
Da, moștenitori sunt copiii ei și socrul (dacă mai trăiește)
Socrul nu mai traieste ,dar asi dori sa stiu daca am dovezi ca din cei doi coopii pe care i a avut soacra mea. .Numai eu cu sotul meu ne am ocupat de ea cat era in viata ,celalalt fiu desi a stat la 15km de ea nu s-a ocupat nici o data de ea stiind ca i bolnava
Da, are și el dreptul.
Toți copiii au drepturi egale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi familiale Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua mă numesc Bardi Angelica am soacra bolnava are aizcheimer am obținut curatela fata de soacra mea.Sotul meu mai are un frate care nu se ocupa de ea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma numesc angelica am obtinut curatela pentru soacra ... Angi Bardi Angi Bardi Buna ziua ma numesc Angelica am obtinut curatela pentru soacra mea care a fost bolnava de aizcheimer .Am avut grija de ea 11 ani ,dar nu am facut cu acte ca ... (vezi toată discuția)
Amenda Angi Bardi Angi Bardi Buna mă numesc Angelica soacra mea are aizcheimer.Vecinul din spatele grădini a lu soacra mea o venit la noi acasa cu poliția locala să ne spună să i ... (vezi toată discuția)