avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Buna mă numesc Angelica soacra mea are aizcheimer.Vecinul din spatele grădini a lu soacra mea o venit la noi acasa cu poliția locala să ne spună să i plătim rețele că câinele lu soacra mea i o prins și le a omorât.A venit politia la noi știind că noi ne ocupam de ea.Daca vecinul lu soacra mea nu are dovezi că câinele ei l o prins nu mă că o văzut niște rete moarte in gradina la soacra mea.Dar menționez că între soacra mea și vecin nu este gard și îs mai mulți câini pe strada care poate intra in curtea vecinului.Vreau să întreb santem nou obligați să plătim paguba dacă nu i o văzut siguri pe câini lu soacra mea că i o omorat rețele
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:03, 20 Ianuarie 2020
Buna ziua,
Nu sunteti obligata daca nu are dovezi dar daca se adreseaza instantei si vine cu un vecin care spune ca a vazut cainele soacrei muscand rata...sau o sa faca analize ratei care sa ateste asta... atunci o sa trebuiasca sa platiti si daune acelui vecin ( cost avocat, analize, rate...).
Mai bine ati construi un gard...
Ultima modificare: Luni, 20 Ianuarie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câinele vecinului mi-a omorât o pisică. ce pot face ca să scap de el? ContSters474233 ContSters474233 am un vecin care are o casa in constructie si 2 caini de vanatoare care pazesc.Problema e ca unul dintre caini are o deosebita placere sa sara gardul la mine ... (vezi toată discuția)
Muscat de cainele vecinului in curtea mea Sorin777 Sorin777 Buna Ziua !!! As avea nevoie de ajutorul d-voastra , sugestii , opinii ...etc. in legatura cu un caz de muscatura f urata de caine. Este vorba despre tatal ... (vezi toată discuția)
Dreptate, de unul singur. Icarus Icarus Avem mai multe probleme cu un vecin care incearca sa ne alunge de pe proprietate (tata e proprietarul) facandu-ne mizerii (sub umbrela politiei, primariei si ... (vezi toată discuția)