avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara! Sunt casatorită de 2 ani, avem 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara! Sunt casatorită de 2 ani, avem 2 copilasi ...

Buna seara! Sunt casatoriti de 2 ani cu sotul meu avem impreuna 2 copilasi me am tot certat impacat iar acum continua certurile si jignirile am ajuns sa nu ne mai suportam in nici un fel.. In acest timp am cumparat si o casa pe numele la amandoi. noi locuiam in alta casa bun dobandit inainte de casatorie. el mia zis sa imi fac bagajul si sa plec la mama mea am luat copii si am plecat. Nu ma lasat sa stau in casa cumparat a impreuna motivul fiind ca el a muncit pentru banii care am cumparat casa
...Dar banii au venit din surventii pe animale contribuind fiecare la mentinerea acest ora pentru binele familiei eu fiind casnica cu 2 copilasi gemeni.
Toate actele sunt la el si nu pot depune divort.. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 19:59, 28 August 2022
Ma poate ajuta cineva sa ma indrume care ar fi primul pas?
Dacă aveți copii xerox de pe certificatul de căsătorie și după certificatele de nastere ale copiilor atunci contactați un avocat cu care sa stabiliți toate detaliile desfacerii căsătoriei, a locuinței copiilor, a exercitării autorității parintesti, programului de vizita și pensia de întreținere.
Dacă nu dețineți copii xerox de pe acte atunci trebuie sa mergeți la instituțiile care le-a emis și sa solicitati eliberarea unor duplicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am 22 de ani și sunt însărcinată în 7 luni ... Batiranamaria Batiranamaria Bună ziua , am 22 de ani și sunt însărcinată în 7 luni , de când sunt cu tatăl copilului au fost numai certuri și neînțelegeri , stau și ... (vezi toată discuția)
Divort alphinista alphinista buna seara,as dori sfaturi pt a inainta acte pt divort.ce acte am nevoie?sunt casatorita de 16 ani sotul meu a mai fost casatorit din casatoria lui are trei ... (vezi toată discuția)
Bună , mă numesc tabita și aș dori sa știu ce trebuie sa fac ca sa pot divorța ... Tabitaapostol Tabitaapostol Bună seara, aș dori sa știu ce trebuie sa fac ca sa pot divorța dacă soțul nu vrea iar certificatul de căsătorie este la el și nu vrea sa mi-l dea ca ... (vezi toată discuția)