avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am un copil minor cu grad de handicap. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am un copil minor cu grad de handicap. Tatal lui a ...

Buna ziua. Am un copil minor cu grad de handicap. Tatal lui a decedat in urma cu 4 ani. Am fost sunati de la fondul de pensii pilon 2 ca exista o suma acumulata acolo, suma care ii revine lui ca unic copil. Mi s-a cerut sa obtin un certificat de mostenitor pentru ca fiul meu sa poata incasa aceasta suma. Pana acum nu am facut sucesiune, deoarece fostul sot (eram divortati la data decesului) nu avea alte bunuri. Cum pot deschide succesiunea pentru ca fiul meu minor sa poata obtine acea suma ? Eu nu am certificatul de deces al fostului sot in original si nici nu doresc sa ma intalnesc cu fratii si parintii acestuia, intre noi nemaiexistand nici o legatura.

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor ContSters349035 ContSters349035 Buna ziua, de curand (27.02.2015), fostul sot a decedat , in urma casatoriei a rezultat un copil major acum, care este si singurul sau copil. Fostul sot nu ... (vezi toată discuția)
Mostenire rambonel rambonel BUNA SEARA tatal meu a decedat in urma cu un an de zile.nu s-a facut sucesiunea datorita faptului ca eu sunt singurul fiu si nu am dorit sa o \"intristez:'' ... (vezi toată discuția)
Certificat de deces cerut de fosta cumnata adinake adinake Buna ziua, am o ruda decedata de o luna si jumatate(fratele meu). era divortat si are o minora. Fosta lui sotie nu s-a interesat de ce s-a intamplat totul, ... (vezi toată discuția)