avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se poate afla daca o persoana lucreaza sau nu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se poate afla daca o persoana lucreaza sau nu

Persoana care m-a dat in judecata a declarat ca nu a lucrat nicodata fiind student (a depus o adeverinta) si a obtinut asistenta juridica gratuita si probabil scutirea de cheltuieli de judecata. Procesul treneaza de cativa ani. Mai baga o stramba, mai actualizeaza sumele pe care mi le cere, ca doar nu plateste avocat. Cum individul are acum 33 de ani si locuieste singur, banuiesc ca are venit. Cum se poate verifica daca lucreaza sau nu?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
dany_dany, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla daca o persoana lucreaza? dany_dany dany_dany Persoana care m-a dat in judecata a declarat ca nu a lucrat nicodata fiind student (a depus o adeverinta) si a obtinut asistenta juridica gratuita si probabil ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere Aurelia Stefan Aurelia Stefan Am o problema foarte grava la care, daca puteti, v-as ruga sa-mi raspundeti. Am o fetita de 20 de ani, studenta anul doi la Medicina. M-am despartit de tatal ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dumitrunicoleta dumitrunicoleta Buna ziua, Fiica mea este majora si studenta la zi in invatamantul de stat. De curand l-a chemat in judecata pe tatal ei care nu i-a platit pensia alimentara ... (vezi toată discuția)