avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua,
Fiica mea este majora si studenta la zi in invatamantul de stat. De curand l-a chemat in judecata pe tatal ei care nu i-a platit pensia alimentara de cativa ani. Dosarul de acum a fost depus si pentru majorarea pensiei alimentare. La termenul fixat de instanta, tatal nu s-a prezentat (desi a recunoscut in fata mea ca stia, a primit citatia, a citit-o si atat) nu a depus adeverinta de salariu. Termenul a fost fixat pentru septembrie. Daca el ignora inca o data citatia de la tribunal, fiica mea va primi amanari pana la ...? Va rog sa-mi spuneti ce am putea face noi in aceasta directie. Pot sa cer o adeverinta de la firma unde lucreaza tatal ei si sa o depun personal la tribunal?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dumitrunicoleta , utilizator 15:14, 2 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara si dupa majoratul copilului cat timp acesta este inca la scoala YES YES Fica mea mai mare a implinit in iunie 18 ani si mai are de studiat inca 3 ani la liceu si probabil daca va dori,mai departe la colegiu sau universitate 3 sau 4 ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara maria clara maria clara Buna ziua! Am divortat in urma cu 3 ani. Am o fiica in varsta de 22 de ani,studenta la buget, careia tatal ei nu i-a platit niciodata pensie alimentara si de ... (vezi toată discuția)
Majorarea pensiei alimentare krys_tyna_68 krys_tyna_68 buna ziua!!vas ruga sa-mi spuneti ce acte ami trebuiesc ptr a majora pensiile alimentare la fetele mele (prima pensie este de 250 lei ptr fata de 20 ani care ... (vezi toată discuția)