avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate afla daca o persoana lucreaza?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate afla daca o persoana lucreaza?

Persoana care m-a dat in judecata a declarat ca nu a lucrat nicodata fiind student (a depus o adeverinta) si a obtinut asistenta juridica gratuita si probabil scutirea de cheltuieli de judecata. Procesul treneaza de cativa ani. Mai baga o stramba, mai actualizeaza sumele pe care mi le cere, ca doar nu plateste avocat. Cum individul are acum 33 de ani si locuieste singur, banuiesc ca are venit. Cum se poate verifica daca lucreaza sau nu?
Cel mai recent răspuns: dany_dany , utilizator 01:01, 30 August 2022
Buna ziua, doar instanta de judecata poate face aceste demersuri daca le va considera oportune. Aceste date, nu sunt disponibile pentru terti. Ati putea totusi sa vedeti daca este asigurat, ceea ce ar putea crea indicii ca lucreaza. Puteti verifica daca este asigurat aici: [ link extern ]
Multumesc pentru informatie.
Am verificat si am obtinut urmatorul rapuns
Serviciul Web a întors următoarul mesaj:
Persoana selectată este asigurată
Data înscrierii la medicul de familie: 2016
Persoana nu are card emis!
Nu stiu ce sa inteleg. Pare ca lucreaza sau nu?
Ar fi indicii ca lucreaza.
Cum va dati seama? Pentru ca persoana e asigurata? Studentii nu apar ca fiind asigurati?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate afla daca o persoana lucreaza sau nu dany_dany dany_dany Persoana care m-a dat in judecata a declarat ca nu a lucrat nicodata fiind student (a depus o adeverinta) si a obtinut asistenta juridica gratuita si probabil ... (vezi toată discuția)
Card national de sanatate liliana.suciu liliana.suciu RIDICARE CARD NATIONAL DE SANATATE DE NEASIGURATI (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu cum pot afla pe net daca angajatorul vireaza contributiile aricostel2006 aricostel2006 va rog,sa imi spuneti daca stiti,cum pot sa aflu de pe net, daca patronul imi plateste cnas...spunea ceva ieri pe canal d..dar nu am apucat sa scriu...VA ... (vezi toată discuția)