avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vreau sa stiu cum pot afla pe net daca angajatorul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vreau sa stiu cum pot afla pe net daca angajatorul vireaza contributiile

va rog,sa imi spuneti daca stiti,cum pot sa aflu de pe net, daca patronul imi plateste cnas...spunea ceva ieri pe canal d..dar nu am apucat sa scriu...VA MULTUMESC:)
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 08:53, 27 Mai 2011
[ link extern ]

Aveti acolo un camp unde introduceti CNP-ul dvs. si dedesubt numarul de verificare pe care il cere aplicatia. Daca plateste va aparea

Serviciul Web a întors următorul mesaj:

* Persoana selectată este asigurată

Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2011
ContSters196669, utilizator
Nu cred ca este relevant.
Eu am introdus CNP-ul pentru o persoana pentru care stiu sigur ca nu i se platesc contributiile de catre societatea la care lucreaza si mi s-a dat acelasi mesaj: "persoana selectata este asigurata".
Cred ca verifica doar daca apare in declaratiile lunare.
Poate persoana al carei CNP l-ati introdus isi plateste singura contributia.
Nu isi plateste singura. I se retine pe stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia d112 atentionari noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Am trimis declaratia D112 si am primit mesajul ca nu exista erori de validare, dar am primit un mesaj de atentionare care suna cam asa: Campul ... (vezi toată discuția)
Card national de sanatate liliana.suciu liliana.suciu RIDICARE CARD NATIONAL DE SANATATE DE NEASIGURATI (vezi toată discuția)
Cum pot afla ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate MariaDr MariaDr Ultima lună pentru care am plătit contribuția de asigurări sociale de sănătate a fost cu cativa ani in urma( asigurat nu in baza unui contract de munca, ... (vezi toată discuția)