avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , un răspuns v as ruga , daca un PFA pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , un răspuns v as ruga , daca un PFA pe domeniu de ...

Buna ziua , un răspuns v as ruga , daca un PFA pe domeniu de activitate administrare condominiu are dreptul cf legii să încheie C.I.M pe persoana fizica ea însăși ?Doar dreptul de a angaja maxim 3 persoane in domeniu . Mulțumesc !

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:07, 30 August 2022
O persoană fizică nu se poate angaja pe PFA-ul pe care îl deține, dar poate angaja alte 3 persoane pe baza unui contract individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurarea activitatii in mai multe locuri de munca cu carte de munca sorescucostica sorescucostica Eu detin o firma persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.Pot sa mai lucrez la o firma cu program normal de 8 ore si inca la una cu program de ... (vezi toată discuția)
Angajat cu cim si pfa? cristifp cristifp Buna ziua! Am si eu cateva intrebari: a) o persoana poate fi angajata cu CIM la un angajator si sa presteze la o alta firma cu conventie pe ... (vezi toată discuția)
Angajare detinator firma dactari dactari buna ziua am infiintat o firma intreprindere individuala cu activitate transport marfa . eu ca si detinator al acestei firme ca sa pot eczercita functia de ... (vezi toată discuția)