avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ----am o problema cu vecinul din cauA ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ----am o problema cu vecinul din cauA gardului despărțitor ...

Bună seara ----am o problema cu vecinul din cauA gardului despărțitor construit în colaborare cu mine -el.a venit cu materialele eu manopera ---ulterior a făcut schimbări în curte la.el cum ar fi înălțarea terasamentului curții și parchează 3 mașini pe lângă gard --construcție nu este pentru a rezista la așa presiune și gardul vine.peste casa mea.--sa modificat distanta dintre locuință mea la baza gardului dar și aerian sa înclinat către mine --am.incercat discutie amiabila fără rezultat --am.facut sesizare la primărie în urma căreia a.fost o comisie de la urbanism.au constat neregula și am primit răspuns ca nu tine.de.primarie aceasta problema ---ce ma sfătuiți sa fac ????MULȚUMESC FRUMOS

Alte discuții în legătură

Vecinul demoleaza gardul.va rog sa ma ajutati. Maria161 Maria161 Buna ziua.Am o problema mai dificila.Acum doi ani am primit de la parinti un teren pe care am inceput sa construim.In vecinatatea noastra din stanga uitandu-ne ... (vezi toată discuția)
Distanta legala a amlasarii cotetelor si wc-ului fata de gardul meu? petresculiliana petresculiliana Buna ziua, Vecinul meu, si-a construit un cotet zidit si un WC la o distanta de 60 cm fata de gardul ce desparte cele 2 proprietati. Depozitarea ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre 2 constructii cosmintt26 cosmintt26 Locuiesc la o vila si in spatele vilei dispun si de un teren. De zeci de ani \\\\"in fundul\\\\" curtii exista o constructie simpla din caramida, o magazie. ... (vezi toată discuția)