avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Munca fortata in URSS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Munca fortata in URSS

Buna dimineata.
Stam 3 familii si ne batem capul nestiind unde sa ne adresam.
Problema este asa: Bunicul a fost trimis la munca fortata in URSS. Dar a decedat in Germania. Acum, pentru Decretul de Lege 118/ 1990 avem nevoie de un act care sa confirme munca fortata. Unii spun ca in Germania, altii ca la CNSAS (eu nu vad legatura), altii au alte idei. Fiica sa care are dreptul la despagubire era conceputa dar s-a nascut in timp ce bunicul era deja in URSS.
Unde sa ne adresam totusi pentru a obtine dovada ca bunicul a fost dus la munca fortata in URSS?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! bunicii mei au fost deportati in urss in perioada ... CNS2020 CNS2020 Buna ziua! Bunicii mei au fost deportati in URSS in perioada 1945 - 1951. Nu au beneficiat de decretul lege 118/1990 deoarece ambii au decedat in anii \'70. ... (vezi toată discuția)
Despre ce se vorbeste in decret lege 118/1990 modificată ... Magda 1 Magda 1 despre ce sume se vorbeste in cazul decret lege 118/1990 modficată si republicata..Este vorba printre altele despre sasi dusi la muncă fortată in URSS si ... (vezi toată discuția)