avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vânzare - cumpărare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vânzare - cumpărare

În 2004 bunica mea defunctă a vândut un teren fără adeverința de publicitate. Pe contract, la notar, au trecut un număr de înregistrare dar în realitate acea adeverință nu a fost emisă niciodată potrivit Primăriei. Terenul este în litigiu, se poate solicita anularea acelui contract pe baza lipsei acelei adeverințe de publicitate și că nr. de document în contract de fapt nu există?
Cel mai recent răspuns: marysimo , utilizator 21:52, 31 August 2022
La ce adeverinta de publicitate va referiti?
Cea care trebuie afișată la Primărie pentru 30 de zile privitor la vânzarea unui imobil.
Pai afișarea ofertei de vânzare, în cazul terenurilor extravilane, este obligatorie din 2014 încoace.
În 2004 nu exista asa ceva.
Exista.
Va asigur ca nu.
Asta dacă ne referim la acelasi lucru: adeverința care atesta afișarea ofertei de vânzare și exercitarea dreptului de preemțiune.

Alte discuții în legătură

Cumparare teren extravilan divka divka doresc sa cumpar un teren extravilan intr-o comuna,m-am inteles cu proprietarul,si as dori sa stiu ce pasi legali sunt de urmat.Am auzit de ceva drept de ... (vezi toată discuția)
Aviz mapn vanzare terenuri extravilan si valabilitate iuliif iuliif Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele 2 nelamuriri: 1. Din cate inteleg in lege, avizul MAPN pentru vanzarea la liber a unui teren extravilan este ... (vezi toată discuția)
În urma unei succesiuni s-a găsit că pentru un lot de teren ... marysimo marysimo În urma unei succesiuni s-a găsit că pentru un lot de teren agricol sa încheiat un contract de vânzare-cumpărare din anul 2001 de care nu am avut ... (vezi toată discuția)