avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Partea de mostenirea care mi-a revenit de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Partea de mostenirea care mi-a revenit de la parinti ...

Buna ziua,
Partea de mostenirea care mi-a revenit de la parinti (am certificat de mostenitor) o pot ceda/renunta in favoarea unui frate sau puteam doar cand s-a facut succesiunea?
Multumesc foarte mult
La acest moment puteti doar vinde sau dona cui doriti cota dvs.parte.La momentul succesiunii nu puteati renunta in favoarea cuiva anume deci o eventuala renuntare nu profita doar fratelui daca mai erau si alti mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

la succesiune, pot ceda partea mea de mostenire unui nepot? icostin66 icostin66 Buna ziua. La succesiune, pot ceda partea mea de mostenire unui nepot? (vezi toată discuția)
Cedare la succesiune predaioan predaioan Dupa moartea mamei mele, suntem trei frati si tatal nostru care mostenim o casa care era pe numele mamei.Tata si unul din frati vor sa-mi cedeze mie partea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,daca in urma parintilor decedati au ramas 3 mostenitori ... elenasuch elenasuch Buna ziua,daca in urma parintilor decedati au ramas 3 mostenitori la dezbaterea mostenirii pot ceda sau dona in favoarea sotiei mele sau a copiilor mei ?intai ... (vezi toată discuția)