avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Un director de Instituție publică nu se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Un director de Instituție publică nu se prezintă ...

Bună ziua! Un director de Instituție publică nu se preyintă absolut la locul de muncă, parcă ar fi proprietarul unei firme, primește banii din buzunarul nostru în dar. Și are încă un loc de muncă. E legal? Nu e nicio lege? Piți fi director în România fără a te prezenta la muncă? Nici vorba să și lucrezi...măcar să mergi acolo, măcar o oră într-o zi...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 31 August 2022
Daca aveti dovezi exista diferite entitati ale statului pe care le puteti sesiza.
În pontaj cum este trecut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!în cursul anului 2019 am încheiat un contract de ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Bună ziua!în cursul anului 2019 am încheiat un contract de vânzare-cumparare cu un dezvoltator ,pentru un imobil de 48,07 mp utili ,la cheie la prețul de ... (vezi toată discuția)
Pontaje oxigen011 oxigen011 Lucrez la o companie de stat ce detine autotovehicole, emit foi de parcus, fac pontaje si merg chiar si in cursa.De mai multe ori datorita lipsei de personal ... (vezi toată discuția)
Dovada ore suplimentare de munca gioni.florian gioni.florian Cum pot eu sa fac dovada ca am lucrat ore suplimentare? 1.La serviciu mi se cere sa mai stau o ora,doua,trei...s.a.m.d..La sfarsitul lunii in fisa de pontaj ... (vezi toată discuția)