avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara, Am o mica problema, o persoana imparte ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara, Am o mica problema, o persoana imparte stickere pe ...

Buna seara,

Am o mica problema, o persoana imparte stickere pe whatsapp cu mine atasate cu anumite mesaje din viata personala fara acordul meu. Pot sa o dau in judecata ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:24, 1 Septembrie 2022
Da.puteti formula.o actiune prin care sa solicitați daune morale pt atingerea adusa imaginii,onoarei dvs etc.Totul este sa stiti cine e persoana ,nume,domiciliu pt a o chema in judecata.Discutati cu un av pt a va reprezenta este un proces care necesita dovedirea unor anumite aspecte,o motivare in drept etc.
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2022
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii Justme001 Justme001 Vreau sa știu cum pot acționa in judecată o persoană care de 3 ani îmi aduce injurii grave si cum se poate cere daune morale si cam care ar fi maxim ... (vezi toată discuția)
Jigniri repetate alina.alin alina.alin Bună ziua! in contextul situației în care ne afăm am atras atenția unui cetățean recent întors din străinătate că nu e normal să se plimbe până ... (vezi toată discuția)
Daune morale persoana juridica sau asociat? 544/2001 soare1290 soare1290 Buna ziua, O autoritate publica nu a raspuns in termenul legal si a tergiversat procesul unei solicitari de informatii in baza legii 544/2001 efectuata de o ... (vezi toată discuția)