Procedura anulare actiune divort
Buna ziua, am colaborat cu un avocat pentru a inainta o actiune de divort, dar d-lui a formulat actiunea exact invers de cum discutaseram. Celalalt sot a formulat inaintarea proprie.
Acum am primit primul termen de infatisare, dar nu as dori sa continui cu aceasta actiune, ci sa formulez una noua cu alt avocat. Doresc sa stiu cum pot anula actiunea curenta (poate prin neprezentare la primul termen?) si daca o eventuala noua actiune ar fi influentata de cea veche.
Da, ma refeream la intampinare. Daca e doar intampinare se poate anula prin neprezentarea mea sau ceva similar sau merge inainte? Multumesc mult!!
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Cautati alt avocat si modificați acțiunea pana la primul termen de judecata aceasta e solutia.Probabil va referiti la o intampinare depusa de sotie,oricum grabiti-va pt ca av sa rezolve din timp..
Daca e doar intampinare si dvs nu va prezentati da se anuleaza. Probleme insa pot aparea, inclusiv ca instanta sa o recalifice cerere reconventionala si sa continue astfel judecata.
Cel mai sigur modificati-va actiunea inaintea primului termen.
Am lipsit la divort
bogdan35
Buna ziua,as dori sa ma sfatuiasca si pe mine cineva in legatura cu divort!
Eu si sotia mea am hotarat de comun acord sa divortam(suntem casatoriti de 10 ani ... (vezi toată discuția)
Divort
suteanu maria
Buna ziua!Imi cer scuze ca insist pe aceasta tema dar sper ca ma veti intelege.Sotul meu a deschis divortul,am avut termen pe 26 26 2009,nu ne-am prezentat ... (vezi toată discuția)