avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschid o firma in Romania.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschid o firma in Romania.

Daca sunt resident in italia dar deschid o firma in Romania, resulta in Italia faptul ca pe numele meu este o fima? Petru ca familia mea primiste niste ajutoare de la stat, si da ca ai o firma nu te pot mai ajuta
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 06:38, 3 Septembrie 2022
ce cetatenie aveti?
Sunt cetățean român

adriandimitriu a scris:

ce cetatenie aveti?

fiscul roman colaboreaza cu cel italian, pe legile dublei impuneri, spalarii banilor, si poate si altele. daca ajutorul vine de la statul italian, se va afla, dar peste cativa ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass din arenda la persoanele cu domiciliul in strainatate AGrigoriu AGrigoriu Sunt cetatean roman cu domiciliul in Europa. Am cateva hectare de pamant in arenda din care mi se retine contributia de sanatate in Romania. Totusi casa de ... (vezi toată discuția)
Cetatean italian doreste sa deschida firma in romania - impozitare ?! supaplex supaplex Buna ziua Daca un cetatean Italian doreste sa isi deschida o firma (exclusiv drepturi de autor) in Romania, poate? Daca da, cum va fii impozitat? Exista ... (vezi toată discuția)
Acte rezidenta Miruna_Irina Miruna_Irina Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie pentru o prietena. Are cetatenie dubla romana si italiana si e stabilita in Italia. Isi deschide un ... (vezi toată discuția)