avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! Am următoarea problema. Restaurantul la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! Am următoarea problema. Restaurantul la care am ...

Bună seara!

Am următoarea problema.
Restaurantul la care am dat un avans de 1000 lei(în loc de 2400) dorește sa ma dea în judecata deoarece am anunțat ca nu mai doresc sa colaborez cu ei( ma obliga la plata a 100 meniuri fără ca acestea sa fie date la pachet). Nu ma interesează avansul înapoi, vreau doar sa știu dacă va avea câștig în instanta.

Menționez ca am anunțat cu 2 săptămâni înainte, deoarece nu am ajuns la un consens.

Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 00:44, 3 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu puteti sti. depinde ce va cere, cum va justifica legal,...
Buna seara,
Foarte important este contractul și clauzele pe care le conține legate de speța dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract nunta - probleme cu restaurantul justagirl12 justagirl12 Buna ziua, Am si eu o intrebare, de fapt mai multe. Am contractat restaurantul pentru nunta cu aproape un an inainte de eveniment, toate au fost bune si ... (vezi toată discuția)
Ieșire dintr-un contract păgubos cu o firmă din austria. care sunt pașii pe care ar trebui sa-i urmăm? nu suntem dispuși să plătim pentru ceva ce nu am primit Hawkie_EG Hawkie_EG Buna ziua, Doresc sa aflu care sunt conditiile de retragere dintr-un contract pe care l-am semnat cu o firma din Austria pentru organizarea unei conferinte ... (vezi toată discuția)
Patronul imi cere avans pentru o sala de evenimente care nu exista Nico_Nicoleta Nico_Nicoleta Buna ziua. Anul acesta intentionez sa ma casatoresc. Localul in care va avea loc evenimentul este un balon care are ca si destinatie teren de fotbal. Patronul, ... (vezi toată discuția)