avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, Pentru un copil nerecunoscut de tata, care ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, Pentru un copil nerecunoscut de tata, care poarta ...

Buna seara,
Pentru un copil nerecunoscut de tata, care poarta numele mamei in certificatul de nastere, cu părinți necăsătoriți mai este nevoie de acordul tatălui pentru pașaport, călătorii in străinătate, înscrierea la grădinița, școala etc?
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 2 Septembrie 2022
Laura15, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:09, 2 Septembrie 2022
Nu aveti nevoie de acordul tatalui. Care tata, daca nu are tata in certificat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am o fetita de un an, nu am fost casatorita iar la nastere ... X.alexandra70 X.alexandra70 Buna .Am o fetita de un an nu am fost casatorita iar la nastere nu a venit tatal sa o recunoasca motiv pentru care nu apare in certificat si e pe numele ... (vezi toată discuția)
Acordul tatalui pentru scoaterea copilului din tara cris777 cris777 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele 2 situatii: 1. Parinti necasatoriti, [u]tatal apare in certificatul de nastere al copilului[/u], ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . cum pot obtine custodia totala a copilului meu , ... evelinebloos evelinebloos Buna ziua . Cum pot obtine custodia totala a copilului meu , minor ? Tatal este cetatean egiptean stabilit in Egipt , eu si copilul traim in Romania . Nu ... (vezi toată discuția)